Välkommen till Classic Cars Bilmarknaden   Swedish   English

Om Oss

Jag heter Andreas Jaldebäck och driver Bilmarknaden Abema KB/Classic Cars Bilmarknaden

Mitt stora bilintresse framför allt för klassiska bilar resulterade i att jag 1984 registrerade ett bolag som fram till 1989 drevs vid sidan av ordinarie arbete som företags kreditrådgivare.

Bilmarknaden i Malmö har under många år sålt prisvärda bilar under 100 000 kr. Bland de fanns en och annan veteranbil. Under senare år har andelen ”gammelbilar” ökat och idag utgör huvuddelen av försäljningen.

Sedan 1 juli 2021 är jag glad pensionär och verksamheten i Malmö är avvecklad.Mitt stora intresse för veteranbilar finns kvar och jag fortsätter i mindre omfattning från garaget hemma I Hurva, ca 3,5 mil norr om Malmö.

De flesta bilar är europeiska -50-80 talare, även en och annan amerikanare. Bilarna är i bra bruksskick, oftast orenoverade.

Jag har ingen egen verkstad,men samarbetar med ett antal bilmekaniker som kan bistå med olika slags reparationer från enklare service till kompletta renoveringar. Under många år har jag byggt upp ett rikstäckande nätverk, köper och säljer bilar över hela Sverige, kan även ordna transport.

Mina kunder är nostalgiska 40 och 50- talister,men även många ungdomar som är intresserade av veteranbilar, detta är mycket glädjande eftersom bil kulturarvet förs vidare.

Min verksamhet har uppmärksammats och fått beröm av svenska och utländska journalister.

VÄNLIGEN OBSERVERA ATT VI INTE HAR FASTA ÖPPETTIDER.BILARNA VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE.RING ELLER MEJLA INTRESSEANMÄLAN

Hjärtligt välkomna!

about-us-pic

Website developed by WebStuff